بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام خدمت همه دوستان عزیزاین صفحه مربوط به تشریح اهداف سازمان ؛ تحلیل مباحث روز و پاسخ به برخی سئوالاتی است که نیازبه توضیحات مفصل تری دارد امید است مورد استفاده قرار گیرد.
فصل اول
بی غمی درد بزرگی است که دور از ما باد...
چندی پیش پیامی با این عنوان به دستم رسیدکه چرایی طراحی بخش مذهبی و مباحث این چنینی را پرسیده بودند که مختصر توضیحاتی عرض می کنم.
هر انسانی در زندگی دارای یکسری اصول و چار چوبی است که براساس آن عمل می کند حال گاهی این اصول جنبه درست و گاهی جنبه غلط دارد که درهردوصورت شخص مطابق آنچه پذیرفته عمل می کند. انسان به دلیل قدرت تفکر و اختیاری که درانتخاب خیر و یاشردارد به عنوان اشرف مخلوقات معرفی شده است که دارای دو بعد مادی(که شامل تمام امورجسمانی می گردد)و بعد معنوی (که شامل تفکر و توجه به بعد روحانی می گردد) است که درباب هر یک تاکیدات موکدی صورت گرفته است بطور مثال آقای جوانمردان مولای متقیان علی (ع) در دعای کمیل می فرمایند : بارالهی اعضا و جوارحم رادر راه خدمت به خود قوی بگردان و درموردی دیگر رسول خوبیها و شریف ترین انسانها حضرت محمدمصطفی(ص) می فرمایند : لحظه ای تفکر از هفتاد سال عبادت برتراست. و این تفکری است که به انسان معرفت و درک و شعور می بخشد . بنابراین توجه به هر دو بعد را درکلام و سیره راهنمایان به سمت خیر و سعادت دنیوی و اخروی می ببنیم . بنابراین هرآموزشی بدون توجه به این دو بعد محکوم به شکست است درقرنهای اخیرشاهد دنیایی ازئیسم ها وئیست ها و فرقه های دیگری بودیم که برخی درقالب یک مکتب و یایک تفکرمعرفی شده اندکه چیزی جزساخته و پرداخته بشری زمینی چون ما نیستند و به عنوان اصولی جهت تعیین خط زندگی انسانها معرفی شده اند که البته بعد از چندی برخی از این مکتب ها چنان دچار تنزل شده اند که چیزی جزخرافه ازانها باقی نمانده است حال سوال اینجاست آیابشری که خودآفریده است ومخلوق می داند سعادت بشری درچیست بشری که خود گریزان ازمرگ است و بدنبال زندگی جاودانه است و حتی باقبول مرگ با این خیال که دوباره به شکل دیگری دراین دنیا وارد خواهد و زندگی را ادامه می دهدایامی تواند راهنمای زندگی شما باشد و یاخداوندی که خالق و مالک و قادر و رحمن و رحیم است و پدیدآورنده تمام هستی که تعلیماتش را ازطریق راستگوترین و امین ترین مردالهی حضرت محمد(ص) به ما ابلاغ وپیروی ازپیامبر و امامان مطهر را برماواجب کرده است (اطیعوالله واطیعوالرسول واولی الامرمنهم).جواب پرواضح است.بنابراین نمی توان بدون توجه به نوع تفکرهنرجویان صرفابه آموزشهای فیزیکی پرداخت البته این بدان معنا نیست که ما یک انسان تمام وکمال هستیم و درمقام نصیحت برامده ایم خیرما بارها تکرارکرده ایم که خودما بیش ازهرکسی نیازمنداین تذکرات هستیم اما کارما که ماهیت معلمی دارد ایجاب می کند که هم به تعلیم وهم به تربیت بپردازیم وحتی تربیت رامقدم برتعلیم می دانم بنابراین بی غمی دردبزرگی است که دورازما با داری این تربیت وتعلیم وظیفه ماست و قطعا روزی باید درقبال آن پاسخگو باشیم . ما اگر از بحث آموزش نیزبگذریم بازهم درقبال یکدیگر وظایفی داریم . خداوند در قرآن کریم می فرماید : باید از میان شما جمعی دعوت به نیکی و امر به معروف و نهی ازمنکرکنند . (سوره مبارکه ال عمران ایه104) و یادرسوره مبارکه توبه آیه 71 میفرماید:مردان و زنان مومن یاور یکدیگرند امربه معروف و نهی ازمنکرمی کنند و یاوریکدیگرند . بنابراین ما درهرلباس و نقشی که باشیم نسبت به یکدیگروظایفی داریم که ملزم به انجام ان هستیم .
یاعلی .
فصل دوم
از سازمان SAMWCA بیشتربدانیم.....
آنچه من در رشته مدیریت صنعتی دانشگاه پیام نوردرخصوص سازمان آموختم این است که سازمان گروهی است متشکل ازدو یاچند نفرکه برای رسیدن به اهداف از پیش تعیین شده باساختاری مشخص و به طورمنظم بایکدیگرهمکاری می کنند. بنابراین هدف و ساختارمنظم دو ویژگی اصلی یک سازمان می باشد سازمانSamwca (آکادمی وینگ چون سیدابوالفضل موسوی )درتاریخ 1392/06/03 دردوحیطه ورزشی و فرهنگی با اهداف زیرپایه گذاری شد:
(1)ترویج و توسعه سلامت و دانش درجامعه
(2)ایجادحس تعاون و همکاری و روحیه کارتیمی درجوانان
(3)ایجادروحیه اعتماد به نفس و باورمامی توانیم درجوانان
(4)ایجاد روحیه مسئولیت پذیری
(5)ترویج عقایددینی
(6)کاهش تنشهای روانی و استرس ازطریق ورزش
(7)تدوین و طراحی امورفرهنگی
باتوجه به اهداف یادشده و ایجاد ساختاری منظم این سازمان تمام تلاش خود را دراین راستا انجام می دهد تا درحدبضاعت و توان خود درجامعه تاثیرگذاری مثبت داشته باشیم و بانیات درست در خصوص عمری که بزرگترین نعمت الهی است و قطعا درخصوص نحوه سپری شدنش سوال خواهدشد جوابی برای گفتن داشته باشیم.
برخی ازفعالیتهای فرهنگی انجام شده درسازمان:
(1)تاسیس هیئت غلامان اهل البیت باهمکاری هنرجویان درسال 1392
(2)همکاری با کمیته امداد امام خمینی ازسال1388
(3)همکاری باسازمان بهزیستی و موسسه خیریه حمایت ازکودکان بی سرپرست وبا عضویت عموم هنرجویان ا زسال 1388
(4)تاسیس صندوق خیریه مرحومه درگی و تحت پوشش قرار دادن3خانوارایتام باهمکاری هنرجویان وتشکرویژه ازسی هینگ حسن سلخوری درسال 1394
(5)اعزام 23 نفرازمددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی به حرم حضرت معصومه(س)باهمکاری هنرجویان وتشکرویژه ازسی هینگ حسن سلخوری
(6)عضوگیری از130نفرازهنرجویان و عموم جهت کمکهای نقدی و غیرنقدی به مددجویان موسسه خیریه کودکان بی سرپرست وصندوق خیریه مرحومه درگی
(7)تهیه یک مورد جهیزیه عروس باکمک جمعی ازهنرجویان وسایراعضاموسسه
و تشکربسیار ویژه ازسی هینگ هادی ، سی هینگ حسن سلخوری ، سی هینگ احسان ، علیرضامیرزاجانی و حاج علی ارومیه و مهندس علیخانی که مسئولیت جمع آوری کمکهای نقدی و غیرنقدی رابعهده دارند و سایرهنرجویان که ازطرق مختلف دراین زمینه ما را یاری می کنند.
وبرخی اقدامات طراحی شده که دردست اقدام می باشد.
یاعلی.
فصل سوم
وینگ چون هنرقانون ها .. ...
ازدوستی به نام salim سوالی با این عنوان مطرح شد که ایاسبکی از وینگ چون زمینه کارشماست و یاسبکی جدید ابداع کرده اید؟ که مختصرتوضیحاتی عرض می کنم.
در پاسخ بایدبگوییم که خیرماسبک جدیدی ابداع نکرده ایم هیچ سبکی هم زمینه کارمانیست. زمینه کارما وینگ چون است همان که از اول بوده و هست و زمینه کار بسیاری ازسبکها شده است . سبک ماهمان وینگ چون است که البته با ارتباطاتی که با اساتید مطرح وینگ چون درسطح بین الملل برقرارکرده ایم و تجربیاتی که از سبکهای دیگر به خصوص ضربه های پای جیت کان دو و کونگ فو که چندین سال دران دوره دیده ایم و گذراندن دوره های تئوری مربیگری درسال 1386 و کسب رتبه اول میان 40 دانشجو با معدل18/70سعی کردیم چه ازنظرتعوری و چه از نظرعملی سطح فنی کارمان را بالا ببریم زیرا نسبت به شاگردان تعهد بسیارسنگینی داریم.تعهد؛تعهد؛تعهد؛که در دو بخش
آموزش ودوم ارتقا سطح فنی و رتبه ای هنرجویان است وینگ چون همانند برخی سبک ها که دوره های آموزشی 3 و یا 4 ساله دارند نیست بلکه دربهترین حالت حداقل دو دهه طی می شود بنابراین نمی توان درخصوص شاگردان سلیقه ای عمل کرد چرا که حتی اگر از بحث مالی که هنرجویان جهت آموزش هزینه می کنند بگذریم درخصوص مهمترین سرمایه آنها که عمرآنهاست باید جواب گو باشیم . وینگ چون هنرقانونهاست که اگرکسی خوب آنها را بفهمد از هرتکنیکی درقالب این قوانین ورای تکنیکهای طراحی شده دروینگ چون می تواند بهره بگیرد. بنابراین هر چقدرشما اطلاعات فنی وتعوری خود را بالا ببرید می توانید آنهارادروینگ چونی که مدیون قانون آن هستید بکار بگیرید و باعث شکوفایی آن شوید. بنابراین ماسبک جدیدی ابداع نکرده ایم چراکه اساسا زمانی می توانیم بگوییم سبک جدیدکه نشانی ازفرمهای وینگ چون و حتی القابی که مختص وینگ چون است درسبکمان نداشته باشیم وینگ چون یک هنراست هنری به مراتب تاثیرگذارترازسینما و تلوزیون که می توان افرادی بسیاری را پای آن نشاند و طریقتی درست را پیمودطریقتی که سرشار باشد ازانسانیت؛ نوع دوستی ،سلامت روح وروان ومحبت.
یاعلی.